Indkøb af parykker.

2022-04-26

1. Se på designindholdet Om en paryk er moderigtigt afhænger af designerens vision og niveau. Det samler mange koreanske og japanske hårstylister og samler forskellige faktorer, der er populære i Asien.

2. Se på hårets kvalitet Håret er den vigtigste faktor i parykkens ydeevne. Det højeste hårniveau er topsilken i den japanske KENEKALON ("Japanske KENEKALON") serie, som købes i "kilogram".

3. Se på tilbehøret til nethætten Om en frisure er behagelig at have på, og om den er holdbar, afhænger af nethætten og diverse tilbehør. Sourcing alle former for netkapper og tilbehør fra hele verden, koncentrerer de bedste råvarer.

4. Se på nethattens standard Som vi alle ved, er hovedformen på europæere meget anderledes end asiaters. Asiater har generelt brede ansigter og lave dybder. Indsaml titusinder af kinesiske hovedformdata, udvikle nethætter, der passer til kinesere, og skift dem til bred ansigt og lav dybde.

5. Se på tilbehøret. Det globale indkøbsteam udvælger omhyggeligt det superelastiske strålenet fra Sydkoreas LG og bruger det til at ordne deres eget hår (uanset langt hår eller kort hår), og parykken kan nemt bæres inden for 1 minut.

6. Se på yderligere tjenester. Når parykken ikke er båret, vil den udstyrede "hårstøtte" ikke skade frisuren. Håret og tilbehøret, der bruges i mange parykker, er ikke godt nok, så de understøtter ikke vask og pleje, men de går ind for den samme pleje og rengøring af parykker som at vaske hår.

7. Ser man på eftersalgsservice, er parykker også varer, så den returneringspolitik, der er fastsat af staten, er implementeret.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy