Klassificering af parykker.

2022-04-26

Parykker tilhører hårproduktindustrien i den lette industrielle fremstillingsindustri. Hårproduktindustrien er opdelt i: håndværksurværk, herrehårblokke, dameparykker, undervisningshoveder, kemisk fiberhår osv. Parykkerne er opdelt i materialer: menneskehår, kemiske fibre og menneskehår. kemisk fiber

1. Efter materiale
Ifølge materialet er det opdelt i kemisk fibersilke og menneskehår. Den kemiske fiberparyk er lavet af kemisk fiber, som har dårlig troskab, kløende følelse efter brug, og den er let at reagere med hovedbunden. Prisen er dog billig, og indstillingseffekten er langtidsholdbar; parykken lavet af ægte menneskehår er lavet af rent menneskehår, der er blevet behandlet. Den kvalitative effekt er ikke særlig god.

2. Score efter område
Efter område: parykker og parykker. Parykcoveret er en paryk, der bæres på hovedet. Den er nem at bære, fast og har et stort dækningsområde og er velegnet til en lang række anvendelser. Parykstykkerne kan tilpasses til parykstykker af forskellige former og størrelser efter forskellige behov, med stærk tilfældighed, høj kvalitet og god luftgennemtrængelighed.

3. Efter produktionsmetoden
Ifølge produktionsmetoden væves håret med maskine og i hånden. Vævet hår er lavet af maskiner. Generelt produceret i partier er prisen lav, men ægtheden er ikke ideel, den er tung, og luftgennemtrængeligheden er dårlig, hvilket er let at blokere hårsækkene og let at knytte. Håndkrogen er lavet af ren håndkrog, med høj kvalitet, god luftgennemtrængelighed, behagelig at have på, men prisen er relativt høj.

4. Ud fra et håndværksmæssigt synspunkt
Semi-Machine Hårærmer Hele Blondeærmer Jødiske Parykker Forreste Blondeærmer Hårblokke Blondeparykker

5. Brug topscore
Dukkehår, Anime paryk, Festparyk Dameparyk Herreparyk

6. Efter køn
Parykker til mænd, Parykker til kvinder

7. Score fra længde til kort
Langt hår, mellemlangt hår, kort hår.

8. Fra produktpunkterne

Kunstigt hår med fuld hoved, kunstigt hår med halvt hoved, top hårstykke, pandehår, hestehale og andre former

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy